Print

Print


Hi, John.

Heh. Yeah, that's actually me there. I'm having the same problem in two
places, it seems.

--
Tom Salyers
VLE Developer

The University of Sheffield
Corporate Information & Computing Services (CiCS)
10-12 Brunswick Street
Sheffield, S10 2FN
Tel:  0114 222 1141
[log in to unmask]

On Tue, Nov 14, 2017 at 3:35 PM, Smith, John <[log in to unmask]> wrote:

> Here's a link http://www.xerte.org.uk/index.php?option=com_kunena&
> view=topic&catid=10&id=1403&Itemid=759&lang=en#4796‚Äč
>
>
> Regards,
>
> John Smith
> Learning Technologist | School of Health & Life Sciences
>
> T: +44 (0)141 331 3989 <+44%20141%20331%203989> | E: [log in to unmask]
> Glasgow Caledonian University, Cowcaddens Road, Glasgow, G4 0BA,
> Scotland, United Kingdom
>
> **** Please note all Learning and Teaching enquiries MUST be sent to our
> shared Blended Learning inbox at [log in to unmask] and one of the School
> Learning Technologists will respond. ****
> ------------------------------
> *From:* WebPA <[log in to unmask]> on behalf of Tom Salyers <
> [log in to unmask]>
> *Sent:* 14 November 2017 15:32
> *To:* [log in to unmask]
> *Subject:* Re: Blackboard integration
>
> I'll have to check with my coworkers, but I think no one is entirely sure
> when it stopped working properly, unfortunately--I get the impression WebPA
> wasn't heavily used (if it was used at all) over the summer. I'll try
> updating the building block and I'll let you know what happens.
>
> --
> Tom Salyers
> VLE Developer
>
> The University of Sheffield
> Corporate Information & Computing Services (CiCS)
> 10-12 Brunswick Street
> <https://maps.google.com/?q=10-12+Brunswick+Street%0D+Sheffield,+S10&entry=gmail&source=g>
> Sheffield, S10
> <https://maps.google.com/?q=10-12+Brunswick+Street%0D+Sheffield,+S10&entry=gmail&source=g>
> 2FN
> Tel:  0114 222 1141
> [log in to unmask]
>
> On Tue, Nov 14, 2017 at 3:23 PM, Stephen P Vickers <
> [log in to unmask]> wrote:
>
>> I see no reason why it should not be working with that version of Learn
>> 9.  Have you seen it working since upgrading to Q2 2017?  However, the
>> version of the building block is now 2.5 years old, I would recommend that
>> you try updating this to see if that has any effect.
>>
>> Stephen
>>
>> On 14/11/17 15:14, Tom Salyers wrote:
>>
>>> Installation details in Blackboard says we're running
>>> 3200.0.2-rel.37+f07d42b, and the BasicLTI building block version is 3.1.0.
>>>
>>> --
>>> Tom Salyers
>>> VLE Developer
>>>
>>> The University of Sheffield
>>> Corporate Information & Computing Services (CiCS)
>>> 10-12 Brunswick Street
>>> <https://maps.google.com/?q=10-12+Brunswick+Street+%0D+Sheffield,+S10&entry=gmail&source=g>
>>> Sheffield, S10 2FN
>>> Tel:  0114 222 1141
>>> [log in to unmask] <mailto:[log in to unmask]>
>>>
>>> On Tue, Nov 14, 2017 at 3:10 PM, Stephen P Vickers <
>>> [log in to unmask] <mailto:[log in to unmask]>>
>>> wrote:
>>>
>>>     What version of Learn 9 are you running and what version of the
>>>     BasicLTI building block is installed?
>>>
>>>     Stephen
>>>
>>>     On 14/11/17 15:08, Tom Salyers wrote:
>>>
>>>         Hi, Stephen.
>>>
>>>         I know we had an upgrade back in mid-August, but I'll have to
>>>         check to see if we've had any subsequent updates. We're using
>>>         the BasicLTI building block, and as far as I can tell, all of
>>>         the connections to the other tools are working all right with
>>>         the exception of two--a second one to WebPA we've set up for
>>>         testing (which doesn't work at all), and a link to Xerte.
>>>         (Incidentally, the Xerte link is exhibiting some of the same
>>>         persistent-link, one-entry-per-course behavior. I don't know if
>>>         there's some connection between the tw
>>> <https://maps.google.com/?q=there's+some+connection+between+the+tw&entry=gmail&source=g>o
>>> problems.)
>>>
>>>         --
>>>         Tom Salyers
>>>         VLE Developer
>>>
>>>         The University of Sheffield
>>>         Corporate Information & Computing Services (CiCS)
>>>         10-12 Brunswick Street
>>> <https://maps.google.com/?q=10-12+Brunswick+Street+%0D+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+Sheffield,+S10&entry=gmail&source=g>
>>>         Sheffield, S10
>>> <https://maps.google.com/?q=10-12+Brunswick+Street+%0D+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+Sheffield,+S10&entry=gmail&source=g>
>>> 2FN
>>>         Tel:  0114 222 1141
>>>         [log in to unmask] <mailto:[log in to unmask]>
>>>         <mailto:[log in to unmask]
>>>         <mailto:[log in to unmask]>>
>>>
>>>
>>>         On Tue, Nov 14, 2017 at 3:02 PM, Stephen P Vickers
>>>         <[log in to unmask]
>>>         <mailto:[log in to unmask]>
>>>         <mailto:[log in to unmask]
>>>
>>>         <mailto:[log in to unmask]>>> wrote:
>>>
>>>              This sounds like very odd behaviour.
>>>
>>>              Has your Learn server been updated recently?  Are you using
>>> the
>>>              BasicLTI building block to connect to WebPA, or the core LTI
>>>              functionality in Learn 9, or something else?  Are all other
>>> LTI
>>>              connections configured in the same way working?
>>>
>>>              Stephen
>>>
>>>
>>>              On 14/11/17 14:48, Tom Salyers wrote:
>>>
>>>                  Hello, all.
>>>
>>>                  We've got an odd problem with our WebPA installation, or
>>>                  possibly with the way our Blackboard system is talking
>>>         to it,
>>>                  and I hope someone can give me an idea of what's going
>>> on.
>>>
>>>                  After working normally for a while, recently (within
>>>         the last
>>>                  five to six months) WebPA has started behaving
>>>         unexpectly. You
>>>                  can still create a form and assessment and link to them
>>>         from a
>>>                  course in Blackboard, but then:
>>>
>>>                  - Any subsequent WebPA entries created in that course
>>>         will point
>>>                  to the same assessment as the previous one.
>>>
>>>                  - Any changes in one entry will be reflected in the
>>>         other(s).
>>>
>>>                  - Only one column will be created in the grade centre,
>>>                  regardless of how many WebPA entries are on the course.
>>>
>>>                  This is just an educated specul
>>> <https://maps.google.com/?q=%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+This+is+just+an+educated+specul&entry=gmail&source=g>ation--I'm
>>> new to WebPA, and
>>>                  new-ish to Blackboard--but it sounds as if an initial
>>>         database
>>>                  record is being created when the first WebPA link is
>>>         created,
>>>                  and then every link after that points to the same
>>> record.
>>>
>>>                  I could be wrong, of course. Has anyone had a similar
>>>         problem,
>>>                  or have any insight to what might be going on? Thanks
>>>         in advance.
>>>
>>>                  --
>>>                  Tom Salyers
>>>                  VLE Developer
>>>
>>>                  The University of Sheffield
>>>                  Corporate Information & Computing Services (CiCS)
>>>                  10-12 Brunswick Street
>>> <https://maps.google.com/?q=10-12+Brunswick+Street+%0D+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+Sheffield,+S10&entry=gmail&source=g>
>>>                  Sheffield, S10
>>> <https://maps.google.com/?q=10-12+Brunswick+Street+%0D+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+%C2%A0+Sheffield,+S10&entry=gmail&source=g>
>>> 2FN
>>>                  Tel:  0114 222 1141
>>>         [log in to unmask] <mailto:[log in to unmask]>
>>>         <mailto:[log in to unmask]
>>>         <mailto:[log in to unmask]>>
>>>                  <mailto:[log in to unmask]
>>>         <mailto:[log in to unmask]>
>>>                  <mailto:[log in to unmask]
>>>         <mailto:[log in to unmask]>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>
>
> Glasgow Caledonian University is a registered Scottish charity, number
> SC021474
>