Print

Print


Hello everyone,
When I run segmentations using FAST, the output formatting is off.
The partial volume estimates appear before the rest of the output,
immediately following the call line.  Am I okay assuming the order
of the output is still CSF, grey, white?  Have I done something
wrong that I could fix so that the output is correctly formatted?
Thanks so much for your help,
Heather Emmerton
An example of such output appears below:

****
/Network/Servers/CCDXS01/NetUsers/hemmerton/Documents/
Heathers_Stuff/NewFSL/FSL3.1/fsl/bin/fast -t1 -c 3 -od /Network/
Servers/CCDXS01/NetUsers/hemmerton/Documents/
Heathers_Stuff/NewFSL/TestImport/StructuraImage/
structural_brain /Network/Servers/CCDXS01/NetUsers/
hemmerton/Documents/Heathers_Stuff/NewFSL/TestImport/
StructuraImage/structural_brain.hdr
343016.6        780151.8        513022.8
FAST - FMRIB's Automated Segmentation Tool              Version 3.3

Image: /Network/Servers/CCDXS01/NetUsers/hemmerton/
Documents/Heathers_Stuff/NewFSL/TestImport/StructuraImage/
structural_brain.hdr

T1-weighted image
Imagesize : 256 x 256 x 128
Pixelsize : 1 x 1 x 2

Initial K-means segmentation...
8 main iterations ...

Segmentation done successfully!

Calculation time 321 seconds!

Write segmentation image /Network/Servers/CCDXS01/NetUsers/
hemmerton/Documents/Heathers_Stuff/NewFSL/TestImport/
StructuraImage/structural_brain_seg.hdr Successfully!

Class:          CSF             tissue 1        tissue 2        brain percentage
Volumes:        0.790357
Finished