Print

Print


Yes  there's been some confusion here too :)
Ok, the problem seems to be that I'm missing all my executables (feat, bet, flirt,etc).  When I run
them from the FSL gui, I get a "cannot execute" error.  When I do "which /fsl/bin/feat" I get
"command not found". Same for the others.

I just downloaded and installed the software again and I get the same problem.  There should be a
lower case "feat", "flirt",etc in the /bin directory, right?

jack


>Hi Jack - slightly confused here - you only add the _gui at the end if
>it's mac or windows.....and in the case of the "fsl" gui you _never_ add
>it....
>
>:)
>
>
>
>On Mon, 18 Oct 2004, Jack Grinband wrote:
>
>> Hi guys,
>> I have developed a Solaris gui problem.  When I click on any of the gui buttons I get usage
>> information as if I had typed "feat" or "flirt" with no arguments.
>>
>> If I try to run fsl_gui, I get
>>
>> Error in startup script: couldn't read file "/home/jgrinband/applications/fsl/tcl/fsl_gui.tcl": no
>> such file or directory
>>     while executing
>> "source ${FSLDIR}/tcl/${origname}.tcl"
>>     (file "/home/jgrinband/applications/fsl/bin/fsl_gui" line 19)
>>
>> I reinstalled the software several times but that didn't fix the problem.
>> Any ideas?
>> thanks,
>>
>> jack
>>
>
> Stephen M. Smith  DPhil
> Associate Director, FMRIB and Analysis Research Coordinator
>
> Oxford University Centre for Functional MRI of the Brain
> John Radcliffe Hospital, Headington, Oxford OX3 9DU, UK
> +44 (0) 1865 222726  (fax 222717)
>
> [log in to unmask]  http://www.fmrib.ox.ac.uk/~steve